miércoles, 30 de marzo de 2011

PULGAR ABAJO PARA EL REGAL-BARÇA (76-74)




...good luck and good basket..!!!

viernes, 25 de marzo de 2011

miércoles, 23 de marzo de 2011

lunes, 14 de marzo de 2011



Hola a tots i a totes,



Aquest proper dissabte 19 de març, tindrà lloc l'acte central de celebració dels 25 anys d'història del Club Bàsquet Bell-lloc.


La festa s'iniciarà a les quatre de la tarda al pavelló municipal, amb dos partits simultanis a mitja pista de l'escola de bàsquet.


A continuació hi haurà un breu partit d'exhibició que enfrontarà als dos equips femenins del Club: l'infantil i el sènior.


Serà a partir de dos quarts de sis quan es durà a terme l'acte més emotiu de la tarda: un concurs popular de triples en homenatge a la malaurada jugadora Alina Bros i la retirada de la seva samarreta.


L'acte de cloenda, serà el partit d'exhibició entre el Restaurant Bòria Bell-lloc, equip que milita al grup "A" de la categoria sènior territorial lleidatana i una selecció d'ex-jugadors del DKV Joventut, entre els quals hi figuren jugadors de la talla de Jordi Villacampa, Rafel Jofresa, etc.. Tots, autèntics mites vivents de l'esport de la cistella, que segueixen actius a petició popular. Aquest partit a més, comptarà amb la presència com a speaker del popular presentador i comentarista de TV3, el Sr. Jordi Robirosa.


L'actual junta directiva del Club Bàsquet Bell-lloc, pretén que aquesta celebració sigui un premi/homenatge a tots els jugadors, entrenadors, directius, tècnics i afeccionats, què durant els darrers 25 anys, han passat pel club i l'han donat a conèixer arreu de la província.

....good luck and good basket!!!



















LA PENYA SIGUE BUSCANDO EL CAMINO DE LA VICTORIA,L'ASSIGNIA MANRESA PLANTA CARA PERO NO PUEDE Y EL REGAL BARÇA NO SE DEJA SORPRENDER Y SE LLEVA EL PARTIDO.







..good luck and good basket!!!

jueves, 10 de marzo de 2011

martes, 8 de marzo de 2011

sábado, 5 de marzo de 2011

viernes, 4 de marzo de 2011

SERIE INTACHABLE PARA EL REGAL-BARÇA..AHORA PANATHINAIKOS Y DESPUES EL PALAU SANT JORDI




Playoff A: Caja Laboral (1E) vs. Maccabi Electra (2F)


Playoff B: Regal FCB (1F) vs. Panathinaikos (2E)


Playoff C: Real Madrid (1G) vs. Power Elec. (2H)


Playoff D: Olympiacos(1H) vs.Montepaschi(2G)







...good luck and good basket!!!