lunes, 30 de julio de 2007

CARTA DE PACO VÁZQUEZ PER TOTS ELS AFICIONATS DE LA PENYA



18.07.2007



Estimats amics i aficionats,
Ja fa dies que es va anunciar que no continuaria a la Penya. Des d’aquell precís moment tenia el pensament d’acomiadar-me de vosaltres d’una manera fàcil però, a la vegada, efectiva. Ara, que estic a punt de començar una altre etapa a Bilbao, us envio aquestes paraules com a gratitud.

La veritat és que no fa falta dir moltes coses. El més important és donar-vos les gràcies per l’ajuda prestada en aquests cinc anys. Per mi ha sigut un plaer haver vestit la samarreta del Joventut, ser el capità les dos darreres temporades i viure la progressió esportiva dels últims anys. Com sempre he dit: "Gràcies, sobretot a aquella gent que ha vingut quan érem 3500 persones al camp ara fa cinc anys, i gràcies als ‘nouvinguts’ per sumar-vos als primers”

També donar les gràcies a tota la gent que m’ha ajudat per qualsevol cosa al club: les noies i nois de les oficines (Olga, Sònia, Judit, Dani, etc); els "amos" del pavelló ( Paco, Miguel i Miguelón), les dones de fer feines (Montse i companyia), entrenadors, companys, etc.

Una especial gratitud a la gent que m’ha mostrat especial atenció com són les noies del "SEMPRE PACO",especialment a la Sara. Gràcies pel vostre suport.

Paco Vázquez

No hay comentarios: