sábado, 19 de julio de 2008

Adios a lo más grande...Jaume Comas el siempre 6 del lleida..


Después de 9 años sudando la camiseta del lleida..Jaume Comas(el capitán) se despide de la que ha sido su casa durante todos estos años y en los què ha hecho grandes amigos,los cuales esperan verle pronto en otro equipo botando la pelota y mandando en la pista como él solo sabe hacer..

En lleida se le quiere y se le querra siempre..ya que por encima de ser un gran jugador es una gran persona...

Jaume...en nom del CB Bell-lloc i en el meu propi...moltes gràcies i Força..!!





Hola a tots i gràcies per venir..

Hem convocat aquesta roda de premsa per comunicar que no renovaré i que no continuaré al club. Aquesta decisió no és per problemes esportius ni per diferències econòmiques sinó per raons estrictament personals. Necessito un canvi.
Acabo així una etapa de 9 anys a Lleida. 9 temporades són moltes i. com tots sabeu, junts hem passat per tot tipus d’experiències i situacions. Vull dir també que a partir d’ara només recordaré les bones.
Ha estat un plaer per a mi col•laborar en aquesta trajectòria de “10 anys de club” arribant a compartir vestuari amb grans jugadors i entrenadors i, finalment, sent el capità de l’equip. Estic molt orgullós.
Volia agrair moltes coses i a moltes persones. Sé que és difícil i pesat nombrar-les totes. Per això, seré bastant general.
A tots els que esteu aquí, els primers: gràcies.
Al personal d’oficines (Meri), directius (encapçalats per en F. Vidal), cos tècnic (amb l’Edu), Serveis Mèdics (amb el Xavi i el Robert): gràcies. I a tu Àngel, que ets únic. Gràcies.
Tothom m’ha tractat molt bé i per tot això estic content. Tant la premsa com, sobretot, l’afició, a qui volia tenir unes paraules d’agraïment especial, ja que des del primer any m’ha sorprès dia a dia gratament. Menció especial per a les dues penyes del club: els Xinxis, gràcies Xavi, i els Dimonis, gràcies Santi.
Per acabar, voldria dir que seguiré a prop, que seré un abonat i aficionat més a partir d’ara i he de dir-vos que durant tot aquest temps he intentat donar el màxim pel club en el tema esportiu, però sobretot en l’aspecte personal. Espero haver-ho aconseguit.
Gràcies per tot i fins aviat.

Jaume Comas



..good luck and good basket..!!

No hay comentarios: