lunes, 14 de marzo de 2011Hola a tots i a totes,Aquest proper dissabte 19 de març, tindrà lloc l'acte central de celebració dels 25 anys d'història del Club Bàsquet Bell-lloc.


La festa s'iniciarà a les quatre de la tarda al pavelló municipal, amb dos partits simultanis a mitja pista de l'escola de bàsquet.


A continuació hi haurà un breu partit d'exhibició que enfrontarà als dos equips femenins del Club: l'infantil i el sènior.


Serà a partir de dos quarts de sis quan es durà a terme l'acte més emotiu de la tarda: un concurs popular de triples en homenatge a la malaurada jugadora Alina Bros i la retirada de la seva samarreta.


L'acte de cloenda, serà el partit d'exhibició entre el Restaurant Bòria Bell-lloc, equip que milita al grup "A" de la categoria sènior territorial lleidatana i una selecció d'ex-jugadors del DKV Joventut, entre els quals hi figuren jugadors de la talla de Jordi Villacampa, Rafel Jofresa, etc.. Tots, autèntics mites vivents de l'esport de la cistella, que segueixen actius a petició popular. Aquest partit a més, comptarà amb la presència com a speaker del popular presentador i comentarista de TV3, el Sr. Jordi Robirosa.


L'actual junta directiva del Club Bàsquet Bell-lloc, pretén que aquesta celebració sigui un premi/homenatge a tots els jugadors, entrenadors, directius, tècnics i afeccionats, què durant els darrers 25 anys, han passat pel club i l'han donat a conèixer arreu de la província.

....good luck and good basket!!!No hay comentarios: