jueves, 14 de junio de 2007

Vilaweb diu què...

DIJOUS, 14/06/2007 - 09:52h
Tres jugadores i dos jugadors d'equips de bàsquet del Pla, opten a millors de la temporada de la Territorial de Lleida
Juguen en quatre equips diferents
Carles Folguera del CB Bell-lloc, Eva Gil del CB Bellvís, Tània Nadal i Jordi Silvestre del CB Mollerussa, i Cristina Ribolleda del CB Palau d'Anglesola, són els jugadors d'equips del Pla d'Urgell que han estat seleccionats per la Territorial de Lleida de la Federació Catalana de Bàsquet per optar al guardó de millors de la temporada en les seves categories.
El sistema de votació serà per SMS i hi ha temps de votar fins el proper dia 29.


Els SMS, que tenen un cost de 15 cèntims d'euro (més IVA), s'han d'enviar al número 973900300 posant al missatge BQRTLL (espai) i el codi de cada jugador.
Així pel jugador del CB Bell-lloc, que ha jugat en sènior masculí territorial, Carles Folguera el codi és SMT1. Per la jugadora del CB Bellvís, Eva Gil, infantil femení territorial, és IFT4. Per la jugadora de Tàrrega del Natural Optics Mollerussa, Tània Nadal, sènior femení territorial, és el SFT1, mentre que per Jordi Silvestre, també del Natural Optics, sènior masculí territorial, és el SMT5. Pel que fa la jugadora de Bell-lloc del CB Palau d'Anglesola, Crisitna Ribolleda, sènior femení territorial, el codi és SFT4.
Si voleu, però, podeu fer un ullat al llistat de seleccionats i mirar les bases del sistema de votació.
Les votacions ja estan obertes i hi ha temps fins el proper dia 29. A l'endemà es donaran a conèixer el guanyador i finalista de cada categoria.
Els guardonats es lliuraran dins de la Festa del Bàsquet Lleidatà, que es celebrarà el dia 6 de juliol a Balaguer.

http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=2441210&p_edi=mollerussa



Voteu companys ..voteu què els movils treguin fum..!!

No hay comentarios: